Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Leiki kuollutta

Leiki kuollutta -kirjan kansi, jossa on koodia ja rikollisen hahmo taustalla.
Painikkeessa lukee "Seuraa blogia Blogit.fi"

Kaipaatko uutta luettavaa? Leiki kuollutta -kirja kertoo rikostutkija Kari Tenhusen tarinan. Kari päätti kirjoittaa kirjan monimutkaisesta rikosvyyhdistä, joka vaikutti myös hänen henkilökohtaiseen elämäänsä. Kyberrikollisia, tietovuotoja, varkauksia, vapaudenriistoa, huijauksia, pahoinpitelyjä, salakuuntelua, lapsiin kohdistuvaa kaltoin kohtelua – tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin. Kari halusi kertoa inhimillisen tarinan uhrien, läheisten, äitien, isien, isovanhempien, lasten, poliisien, tutkijan ja myös rikollisten näkökulmista.

Ihan tavallisena päivänä kuka tahansa voi joutua rikoksen uhriksi. Ja se voi vaikuttaa hänen perheeseensä, ystäviinsä ja asuinpiiriinsä. Tarina alkaa Ilmari Pesosesta, joka tempaistaan suuren surun keskeltä rikostutkimuksiin. Ilmarin asuintalossa tapahtuneet varkaudet olivat vain alkusoittoa rikosvyyhdille, joka pala palalta alkoi paljastua. Hänen silmänsä avautuivat ja hän yritti parhaansa mukaan pelastaa tyttärensä ja hänen ystävänsä. Pian hän huomasi, että se ei riittänyt. Lähipiirissä tapahtui useita rikoksia ja pian poliisit olivat kahden rikollisporukan jäljillä.

Leiki kuollutta -kirjasta voi lukea lukunäytteen Bod-kirjakaupassa osoitteessa https://www.bod.fi/kirjakauppa/leiki-kuollutta-sanna-soininen-9789523189133

Kirjasta on tulossa myös  E-kirja. Ja pian se on saatavilla kirjastosta.

Bod-kirjakaupan lisäksi kirjaa on saatavana seuraavista verkkokaupoista:


Vinkki! Kuolemaan asti ja vähän ylikin -jatkokertomus on saatavana kirjana

Kuolemaan asti ja vähän ylikin -kirjan kansikuva, jossa pilvistä muodostuu kasvoja.

Tarinassa on yliluonnollisia asioita vailla selityksiä. Enneunia ja outoja tuntemuksia. Yksinäisyyttä ja häpeää. Rakkautta ja rikoksia. Uusia mahdollisuuksia.

Kirja kertoo Mimosasta. Mimosa on ollut huostaan otettu lapsi ja hän on asunut koko ikänsä lastenkodeissa ja sijaisperheissä. Häntä on pidetty aina outona ja haukuttu jopa noidaksi. Miksun kanssa hän oli tuntenut olevansa vihdoin turvassa. Heidän piti olla toistensa tukena koko elämänsä, niin he olivat luvanneet. Mutta nyt se oli loppu. Vai oliko?

”Kuolemaan asti on liian vähän. Kuolema ei voi erottaa meitä. Ollaan vähän sen yli.” Mimosan hääpäivänä lausuttu toive käy toteen. Mimosan elämä kääntyy päälaelleen ja hän saa kokea merkillisiä asioita. Menneisyydestä paljastuu raastavia totuuksia. Miten menneisyys vaikuttaa tulevaisuuteen? Ja toteutuuko Miksun viimeinen toivomus?

Kuolemaan asti ja vähän ylikin -kirjasta voi lukea lukunäytteen Bod-kirjakaupassa osoitteessa https://www.bod.fi/kirjakauppa/kuolemaan-asti-ja-vaehaen-ylikin-sanna-soininen-9789523300453

Kirjasta on tulossa myös  E-kirja. Ja pian se on saatavilla kirjastosta.

Bod-kirjakaupan lisäksi kirjaa on saatavana seuraavista verkkokaupoista:


Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: