Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

DIY: 24 lapsuusmuistoa joulukalenteriin

24 koristeltua ja numeroitua kirjekuorta on yhdistetty kauniilla nauhalla joulukalenteriksi.
Painikkeessa lukee "Seuraa blogia Blogit.fi"

Tässäpä hauska diy-ideani merkitykselliseen joulukalenteriin, joka ei taatusti mene roskikseen. Jokaiselle kalenteripäivälle tulee valokuva lapsuudesta ja kuvan taakse kirjoitettuna siihen liittyvä tarina tai muisto.

Tein tällaisen joulukalenterin jo aikuiselle pojalleni. Sidoin kauniilla langalla 24 koristeltua ja numeroitua kirjekuorta yhteen. Jokaiseen kuoreen sujautin valokuvan, jonka taakse olin kirjoittanut ajankohdan ja pienen tarinan. Tätä tehdessäni itsekin ilahduin monesta ihanasta ja hauskasta muistosta. Saattoi jopa välillä silmänurkkakin kostua. Lisäsin joillekin päiville myös muita kivoja ylläreitä.

24 koristeltua ja numeroitua kirjekuorta on yhdistetty kauniilla nauhalla joulukalenteriksi.

Jos ei halua askarrella, niin tämän idean voi toteuttaa helposti sähköisenäkin. Lisää esimerkiksi puhelimessa olevaan kuvaan tekstinä tarina ja lähetä se joka aamu lapsellesi. Ideaa voi myös jatkojalostaa tekemällä joulukalenterin rakkaalleen tai läheiselleen. Ja voihan kuoriin sujauttaa valokuvan lisäksi myös muitakin muistoja, hieman kahisevaa tai raaputettavia arpoja.

Tämä DIY-idea on helppo toteuttaa ja luulen, että siitä on saajalleen iloa myöhemminkin. Näin muistot pysyvät elävinä pitkään.Pilvinen taivas. Pilvestä näkyvät kasvot.

Kuolemaan asti ja vähän ylikin -tarina kertoo Mimosasta, joka oli ollut huostaanotettu lapsi ja asunut koko ikänsä lastenkodeissa ja sijaisperheissä. Häntä oli aina pidetty outona ja haukuttu jopa noidaksi. Vihdoin kun Mimosa löytää aikuisena turvallisen kumppanin, menee hänen elämänsä pirstaleiksi ja hän kokee merkillisiä asioita. Menneisyydestä paljastuu raastavia totuuksia.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: